top of page

Onze merken

JL Audio is een onafhankelijk, particulier Amerikaans bedrijf dat actief is op de markten Home, Mobile, Powersports en Marine Audio JL. JL Audio levert door middel van unieke engineering, superieure kwaliteit en high-performance audio aan haar klanten. HiFi Focus importeert en distribueert JL Audio producten omdat we onder de indruk zijn van het geluid, de fantastische bouwkwaliteit en de passie die JL Audio heeft om een kwaliteitsproduct af te leveren. 

JL AUDIO

JL Audio logo

Phoenix Gold is opgericht in 1985 en is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een van de marktleiders in het ontwerpen en ontwikkelen van audio bekabeling en accessoires. Phoenix Gold staat bekend om hun betrouwbare kwaliteit en vermogen van hun producten, iets wat feilloos aansluit bij de waarden van HiFi Focus.

PHOENIX GOLD

Phoenix Gold logo

Perfectie komt voort uit de symbiose van passie en wetenschap - accenten die Dipl. Ing. Henning Gladen, oprichter en naamgever , belichaamde als geen ander. Op deze fundamenten staat GLADEN AUDIO als een wereldwijd actief bedrijf, stevig verankerd in de auto-hifi- en audioscene. Tegenwoordig is Henning altijd aanwezig als Alexandra Gladen en haar team zijn werk voortzetten - toegewijd aan zijn idealen, want "Gladen" is veel meer dan alleen een merknaam op een luidspreker.

GLADEN

Gladen Logo

De filosofie van MOSCONI is heel eenvoudig: al het talent en de ervaring steken in het maken van audio versterkers die een glimlach toveren op het gezicht van muziekliefhebbers. Elke dag werken MOSCONI-medewerkers om dit doel te bereiken. Ze streven er voortdurend naar om technologieën te verfijnen en te verbeteren om betere, efficiëntere en natuurgetrouw klinkende versterkers te ontwikkelen en produceren. 

Dat is MOSCONI's definitie van - MADE IN ITALY -.

MOSCONI

Mosconi logo

Aquatic AV is groot geworden met audio systemen voor hot tubs en bubbelbaden maar heeft zich uitgebreid tot een complete lijn van waterdichte audio producten. Deze producten zijn speciaal op de markt gebracht voor de watersporter. Alle producten voldoen minimaal aan de IP-66 normering en zijn hoe dan ook compleet waterdicht. 

AQUATIC AV

Aquatic AV logo

Sinds 1973 produceert Kicker hoogwaardige 12 volt audio producten. Met hun motto ‘Live Loud’ en hun prachtige maritieme audio  is er voor ieder wat wils. Kicker heeft een complete marine audio lijn van Watervaste Radio's. speakers, subwoofers en versterkers. Kort om voldoende bouwstenen voor een prachtige en krachtige marine audio geluidsinstallatie

 

 

KICKER

Kicker logo

Het Italiaanse merk STEG staat bekend om hun High End car audio en hun zeer natuurlijke en authentieke sound reproductie. Het assortiment van STEG is breed, van SQL tot SPL, STEG. Bijna alles wordt geproduceerd in Italië en sinds 2019 produceert het merk ook makkelijk te integreren Custom Fit luidsprekers voor in uw auto. Bent u op zoek naar grote en krachtige eind versterkers of juist naar kleine eind versterkers met een groot rendement. Voor uw auto-hifi bent u bij STEG aan het juiste adres.

STEG

Steg logo

Clarion Marine staat bekend om zijn moderne en innovatieve ontwerpen. Zij bieden totale toewijding aan duurzaamheid in echte maritieme omgeving. Van broneenheden en versterkers tot luidsprekers en afstandsbedieningen, Clarion Marine biedt het allemaal.

CLARION

Clarion logo

Audio Control is een groep audioliefhebbers, waaronder enkele van de meest getalenteerde technici ter wereld, die zich toeleggen op het creëren van uitzonderlijke audio-ervaringen voor mensen die verlangen naar ongelooflijk geluid. Dit DNA is terug te vinden in al onze producten, van LOC's  tot high end versterkers met DSP!

 

AUDIO CONTROL

Audio Control logo

STINGER-ELEKTRONICA
Stinger heeft alles wat een echte audioliefhebber en gepassioneerde modifier nodig heeft om het geluids- of infotainmentsysteem van een voertuig te upgraden, of je auto, boot of terreinwagen uit te rusten met de nieuwste accessoires. Stinger legt de lat hoog voor ongelooflijke geluidsprestaties en is het favoriete merk voor audioliefhebbers en autotuners over de hele wereld.

STINGER

Stinger logo
bottom of page