top of page

HiFi-Focus SPA Audio

In 2005 constateerde Bob Fils dat het in de markt voor audiovisuele apparatuur: ontbrak aan echt duurzame, waterdichte AV-producten die speciaal ontworpen waren voor gebruik in spa’s en bubbelbaden daar waar reguliere audiosystemen niet bestand tegen de constante blootstelling aan water, chemicaliën en omgevingsstress.

Bob Fils

In plaats van het aanpassen van autoradioapparatuur, pleitte Fils voor innovatie en betrouwbaarheid. Hij gebruikte hoogwaardige componenten als roestvrij staal en andere speciaal geselecteerde materialen om sterkte en duurzaamheid van de apparatuur te garanderen. Zo werd Aquatic AV geboren en zette Fils de nieuwe standaard op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Aquatic AV

Fils paste zijn kennis daarna ook toe op watervaste audio producten voor de watersport en zelfs plug-and-play radio’s voor Harley Davidson motorfietsen. Van 1998 tot 2013 werden de Harleys uitgerust met radio’s die nu niet meer up-to-date zijn. Aquatic introduceerde radio’s met Bluetooth, flink verbeterde audio en die met de bestaande Harley-stekker eenvoudig te installeren zijn. Dus geen geknoei in de kabelboom. En als kers op de taart blijft de stuurbediening ook gewoon werken!

Marine & Harley Audio

HIFi-Focus SPA Audio dealers

bottom of page